Rendezvényszervezés
Catering
Céges rendezvények

Rendezvények

A Campus Étteremnek a napi közétkeztetés mellett markáns profilja a családi és céges rendezvények lebonyolítása is. A nagyterem 150 fő befogadására és kényelmes kiszolgálására alkalmas, ezért  főként nagyobb létszámú rendezvények, mint pl. esküvők, szilveszteri party, céges évzárók helyszínéül szolgál.

A különteremben lehetőség van kisebb létszámú események (osztálytalálkozók, szülinapok, halotti torok, céges évzárók, stb.) megtartására 60 főig.  Ez a  helyiség az étterem többi egységétől teljesen elkülöníthető,  így használható akkor is, ha a nagyteremben esetleg más jellegű rendezvény zajlik.

A Campus Étterem 2010 óta minden évben megrendezi szilveszteri összejövetelét egy adott stílusjegyre  vagy korszakra tematizálva. Volt már gengszter, kalóz, western és hippi buli is, melyeknek elmaradhatatlan részét képezik a személyzet által betanult nyitótáncok és műsorok, amik mindig nagy sikert aratnak a vendégek körében.

Ezeken az estéken a terítéstől a dekorációkon át a személyzet jelmezéig minden az adott kort idézi meg, s természetesen a vendégek többsége is szívesen érkezik a témának megfelelő öltözetben. A legötletesebb jelmezeket éttermünk mindig különdíjban részesíti.  Az évek során ez a rendezvény akkora sikerre tett szert, hogy a december 31-ére szóló jegyek már hónapokkal előtte elkelnek.