Impresszum

TARTALOM SZOLGÁLTATÓ

A dunaújvárosi Campus Étterem weboldal felelős tartalom szolgáltatója:

Szolgáltató neve: GASZTRO-LIFE Kft.
Adószám: 14526026-2-07
Székhely: 2400 Dunaújváros, Balogh Ádám utca 16-18.
Telefonszám: +36-20-557-7177
Weboldal: www.campusdunaujvaros.hu
Email postafiók: info@campusdunaujvaros.hu

ADATKEZELÉS

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 68. § (6) bekezdése alapján az ... a NAIH-... adatkezelés nyilvántartási számon kezeli.

Az adatkezelés célja hírlevél küldés, marketing célú adatkezelés, valamint a hírlevélre feliratkozók körében információkról és megújuló üzleti ajánlatokról történő tájékoztatása.

WEBLAP ÜZEMELTETŐ

Weboldal készítés Dunaújvárosban: Petrás Róbert e.v.
Adószám: 66985444-1-27
Székhely: 2400 Dunaújváros, Tavasz utca 24.
Telefonszám: +36-30-850-9540
Weboldal: www.moobil.hu

MARKETING

Marketing megoldások: Csikosné Maczó Edit

SZOFTVERETIKAI NYILATKOZAT

A "www.campusdunaujvaros.hu" weboldal tartalmainak jelentős részét jogtiszta és törvényesen licenszelt szoftverek használatával készítették illetve dolgozták fel digitálisan.

A weblapot üzemeltető kiemelt fontosságúnak tartja a non-profit Business Software Alliance (BSA) szakmai szervezet szoftverhasználati általános irányelveinek elfogadását és betartását a munkafolyamatok során.

A "www.dunaujvarosimenu.hu" honlapot egy nyílt forráskódú internetes tartalomkezelő szoftver (OpenSource CMS) működteti megbízhatóan amely nem jöhetett volna létre a a világszerte önkéntesen közreműködő közösség hozzájárulása és önzetlen munkája nélkül.

A weboldal tulajdonosa és Petrás Róbert webdesigner és mobil app fejlesztő ezúton köszi meg nekik, hogy lehetősége nyílt használni a munkájuk gyümölcsét!