Lakodalom a Campus Étteremben
Esküvői dekoráció
Esküvői asztaldísz
Esküvői rendezvény

Esküvők

A Campus Étterem nyitása óta foglalkozik esküvők  vendéglátásának lebonyolításával. Büszkén mondhatjuk, hogy Dunaújvárosban nálunk zajlik egy évben a legtöbb ilyen jellegű rendezvény.

Ezen a téren több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, ezért a minket megkereső házasulandóknak nemcsak gyakorlatias tanácsokkal tudunk segíteni, hanem más esküvői szolgáltatók (zenészek, dekoratőrök, cukrász, fotós-videós, stb.) ajánlásával is. A vacsoránál  tányérszervizes és  büféasztalos lehetőségeket tudunk biztosítani, illetve lehetőség van grillezésre is, amit sokan az éjféli menünél szoktak kérni.

Mivel éttermünk kihasználtsága maximális, ezért esküvők vendéglátását külső helyszínen is vállaljuk, természetesen ugyanazzal a színvonallal és minőséggel, mint ha nálunk lenne az esemény.

Esküvői kiállítás

2012 óta a Campus Étterem rendezi meg a városban már hagyománnyá vált Esküvőkiállítást. A minden év elején lévő rendezvény célja, hogy egy helyszínen tegye elérhetővé a házasságot tervező pároknak az esküvőnél szükséges szolgáltatókat és termékeiket.

A belépődíj egy jelképes összeg, amivel azonban lehetőség nyílik több mindenre is: étel- és süteménykóstolásra, limuzin és lovaskocsi kipróbálására, sorsoláson való részvételre. Emellett az érdeklődők ruha-, smink- és hajbemutatókat is megtekinthetnek.

Az egy napos kiállítás keretében az ifjú párnak lehetősége adódik szolgáltatások előzetes lefoglalására is, amivel jelentősen csökkenthető a szervezési feladatokra fordítandó idő, valamint előnyt jelenthet egy betáblázott, népszerű szolgáltatónál is.